miercuri, 7 octombrie 2015

Teava neagra trasa 3 4 pret

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria TEVI METALICE PENTRU . Preturi pentru TEVI METALICE PENTRU INSTALATII de la lei.

Preturi si oferte speciale pentru Tevi Negre Trase. PRETURILE LA CERERE IN FUNCTIE DE CANTITATEA SOLICITATA! Teava trasa - pret mic negociabil livrare super rapida.

Stocuri si livrari rapide in Bucuresti si in Tara! Stalpi de hala din teava pătrata sau rotundă cu lungimile de la 4-7m. Comanda orice TEVI NEGRE TRASE BORUSAN online - preturi de importator. PRETURI TEAVA NEAGRA SUDATA DIN OTEL INSTALATII: preturi teava . Descoperiti teava neagra la preturi reduse (produse). Cantitate: Cerere detalii produs Compara produse.


Toleranţa maximă nu se aplică dacă ţeava se încadrează în toleranţa masei. H METAL e conectat la nevoile dumneavoastra si livreaza rapid teava trasa folosita in general in. Pretul nu include discount si taxe de transport. Alte materiale constructii Produse Asemanatoare cu: Teava neagra toli, lungime 2. Carmin Garoafa Morcov Coacaza neagra Celadon Cireasa Cerulen Roz pal Chamois.


Pretul unitar al materialelor este compus din materialul de baza, materialele de montaj . Oferim cele mai bune preturi la produsele comercializate. Teava de instalatii este testata la presiune, avand aprobarea de lucru sub presiune.