luni, 19 octombrie 2015

Capcana soareci cu nuca

Capcana electrica soareci, sobolani, omoara soareci si. Ceea ce aveti nevoie in acest caz este de un castron, o nuca, o scobitoare, un. Din toate modalitatile prin care se poate prinde un soricel am ales sa incerc “farfuria si nuca” si “lipiciul pe hartie”, daca aveam o capcana cu .

Acum zile - Capcanele pentru șoareci și, în general, pentru rozătoare, pot fi de-a dreptul sadice. Capcane cu arcuri metalice, capcane cu dinți de fier, . O cursă de şoareci tradițională se obţine dintr-o bucăţică mică de. Apoi pui nuca+scobitoare+mancare pe placaj, iar apoi pui castronul cu .

Capcana pt soarecipostăriAug 2015Cum scapam de soareci ? Simona Tache - Avem un şoricel în casăăăăăăăăăăă! Am pus si capcane si lipici pentru soareci, nimic. Lady's Blog te invata cum sa iti faci singura o capcana de soareci. Raspundem la intrebarea: cum sa fac o capcana de soareci? Iti trebuie o scandura de pe cm, un vas mai mare, o nuca, o bucata de.


Un soarece este intotdeauna un vizitator nedorit, astfel incat nu vei putea amana nicio clipa momentul in care trebuie sa scapi de el. Poti sa confectionezi si singur o capcana pentru soareci. Ai nevoie e o placa de lemn, gresie sau alt obiect cu o suprafata plana, o nuca sau alt .

Care e cea mai buna momeala pentru un soarece. Nucile ii atrag pe rozatori, asta numai in cazul ii instalezi o capcana. Ii pui o capcana cu cascaval sau pui bucati de cascaval mici si il.


Un prieten imi spusese zilele trecute de capcana cu nuca. Sunt un sadic, dar traiesc intr-un mediu placut mirositor, fara soareci si alte .