vineri, 9 octombrie 2015

Donez mobila mai veche

Anunturi donatii: doneaza obiecte, doneaza lucrurile de care nu mai ai nevoie,. Donez mobila veche, din lemn de bra vopsit, set compus din: pat dublu, . Mobilier camera copii: paturi suprapuse cu saltele, dulap, biblioteca.

Donez birou din lemn masiv si biblioteca cat mai urgent. Mobilier vechi, lemn Lemn din demolări, paleţi. Donez mobila veche de dormitor (completa) si mobila de sufragerie.


Donez canapea veche, masa+scaune, scaun birou, usa camera, polite perete.

Mobilă Brasov, Ofer GRATIS doua dulapuri dormitor, compuse din patru bucati. Lista de donatii obiecte, obiecte, produse, servicii pentru persoane si familii nevoiase, batrani, bolnavi. Mobila living Produse Asemanatoare cu: DONEZ MOBILA VECHE - PRET incepand de la 1Lei. Citeste mai multe despre: doneaza, donatie, Timisoara,.


Cladirile sunt vechi, la subsol daca intri nu mai iesi de acolo November 1 2016; Incendiu in reteaua de canalizare din zona . Am canapele care sunt mai vechi dar inca in stare de functionare. Stiu ca este neplacut sa stai cu mobila in exces in mijlocul casei (intamplarea face ca eu sunt unul dintre ofertanti :)) asa.


Poti oferi elecrocasnice mai vechi, dar functional, materiale de constructii ramase de la o renovare si . Mobila e de moda veche si e in stare buna.

Unde as putea sa gasesc pe cineva caruia sa-i donez mobila? Cel mai simplu ar fi sa inchiriezi un camion de mobila si sa o duci la o groapa de gunoi din jurul Bucurestiului sau . Donez mobila de bucatarie veche, in buna stare, compusa din corpuri (suspendate).


Donez 3(trei)televizoare color vechi pentru piese. Trebuia să aruncăm mobila veche de acolo; bună mobila, funcțională, bine ținută, dar nu o mai voiam. Anunturi gratuite pe publicu mobila pentru copii sau tineret la comanda din fier forjat sau.


Birou tip vechi cu scaun nu are spatiu special pentru calculator.