vineri, 23 octombrie 2015

Furtun pompieri 4 toli

Furtunul de refulare tip pompieri inchi este cu panza si cu cauciuc pe interior, este foarte rezistent la presiune mare. Furtun plat pentru refulare cu exterior textil, cu cuple Storz.

Furtunele de pompieri sunt furtune produse din cauciuc, imbracate in tesatura textila pentru a le. Furtunul pentru pompieri are diametrul de toli si lungimea de 20m,.


Furtun pompieri diametru toli si lungime 20m.

Furtun PSI echipat cu racorduri tip A (toli) - bar, rezistent pana la bar. Furtun tip A, cu lungimea de m, pentru stingerea incendiilor, racordarea la . Furtun refulare tip pompieri cu racorduri legate toli bari la rola 20m la magnetcenter. Furtun refulare tip pompieri - este un furtun foarte rezistent la presiune mare, poate fi utilizat la inundatii, irigatii sau alte destinatii. Furtun PSI tip A (toli) echipat cu racorduri - bar, rezistent pana la bar (20m).


Furtun PSI echipat cu racorduri tip A (toli) - bar, rezistent pana la 12 . Furnizor Furtunuri - Kipor Furtun de refulare de 1. Furtun pompieri - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Furtun pompieri de toli cu o lungime de 20M - Furtun gradina. Rola furtun tip B cu racorduri legate bar (20ml).


Rola furtun tip B cu racorduri legate 12. Furtun PSI echipat cu racorduri mobile - Furtun PSI tip C(2”) - echipat - pret. Depozitare Furtunurile se depoziteaza in locuri special amenajate, numai in . Furtun pompieri 2toli dimensiune 20m, Furtun pompieri PSI toli 20M, Furtun.


Furtun de absortie de toli Kipor - furtun absorbtie toli, furtun toli presiune,.