miercuri, 14 octombrie 2015

Izzy club loc de joaca si petreceri copii

Petrecerile private la Izzy sunt dintre cele mai speciale si pot fi animate de clovni,. Etichete: Izzy Club, loc de joaca pentru copii sector 6 . Izzy Club este un loc de joaca si petreceri pentru copii modern si spatios, amplasat in cartierul Militari din sectorul al Capitalei.

Matei Fun Club - Loc de joaca si petreceri copii Bucuresti. Scurta descriere: Clubul Fun4All este cel mai mare loc de joaca din Drumul Taberei si ofera copiilor . Izzy Club - loc de joaca si petreceri copii - adresa, telefon, poze, pozitionare pe harta - scrie o aprere.


Loc de joaca si petreceri pentru toate varstele.

Loc de joaca Inchiriere club Petreceri la domiciliu Animatori la domiciliu Petreceri Dumbolino Regulament Loc . Izzy Club este un loc de joaca si o locatie petreceri pentru copii situata in . Izzy Club -loc de joaca si petreceri pentru copii din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Reducere La Loc de Joaca si Petreceri Copii. Veti gasi un loc de joaca si agrement plin de atractii pentru copii, jucarii antrenante si multe alte.


Izzy Club -loc de joaca si petreceri copii. Cafenea pentru parinti Cafeneaua pentru parinti de la Izzy Club este amenajata separat de locul de joaca si de petreceri pentru copii, dar cu vizibilitate 1 .