luni, 12 octombrie 2015

Cocos nucifera frunze uscate

Planta de apartament – Cocos nucifera (Cocotier) este una dintre. Frunzele Cocotierului sunt lungi, sub forma de pene, curbate, usor rigide, de un. Suporta cu greu aerul uscat, de aceea, asezati-l in apropierea altor plante, .

Cocos nucifera este denumit si Palmierul de cocos, provine din. Daca planta nu are frunze uscate sau ingalbenite inseamna nu ii este bine la . Cocos nucifera, sau palmierul de cocos, este un palmier cu creştere.


Nino „ pentru portul său compact şi frumuseţea şi luciul frunzelor.

Nu trebuie să rămână niciodată uscat, pe timpul verii chiar o dată pe zi trebuie udat. Denumirea ºtiinþificã: Cocos nucifera Familie: Areccaceae Imagini:.


Frunze: La planta adulta frunzele ating 4-6m lungime, forma . Orehonosny de nucă de cocos Cocos nucifera, plante mari, chiar şi la o vârstă fragedă. Brown sfaturi frunze - motivul cel mai probabil - de aer uscat, este, de . Daca ti-ai cumparat recent un palmier de cocos (cocotier) este bine. Frunzele unui palmier de cocos ajung sa aiba chiar si de centimetri. Palmierul de cocos (Cocos Nucifera) este un palmier cu crestere lenta.


Nu trebuie sa ramana niciodata uscat, pe timpul verii chiar o data pe zi trebuie udat.

Periodic este bine sa curatati frunzele cu o carpa umeda pentru a . Descrierea plantei: Plantă cu aspect foarte exotic datorită atașării de sâmburele nucii de cocos. Tulpina plantei crește din nucă, din care se dezvoltă frunze .