miercuri, 7 octombrie 2015

Mansardare pod fara autorizatie

Casa a fost renovata recent, proprietarul a transformat podul acesteia in mansarda fara sa schimbe aspectul exterior, fiind o casa din 1920 . Subiect: Autorizatie constructie - amenajare mansarda in pod existent. Se pot executa fara autorizatie de construire urmatoarele lucrari care .

Oct 2014Este voie sa se schimbe destinatia acoperisului in. Vecinul si-a cumparat o casa, pe deasupra caruia si-a dorit sa . Va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru amenajare pod , mansarda , dar fara sa schimbam nimic la exterior sau grinzi de rezistenta este nevoie . Diferenta intre mansarda si pod mansardabil :: CasaDex – case.

Exista o lege care face diferenta intre mansarda si pod mansardabil? Nu necesita autorizatie sau toata tarasenia care ati facut-o la constructia casei. Ne-a eclipsat, si ne-a lasat … fara cuvinte :)))). Browsing articles tagged with autorizatie de construire.


Ma pun in pielea unui beneficiar care detine o casa mai veche si ar vrea sa-si construiasca o . Domnul Michiş a fost amendat la început, după care a continuat mansardarea casei, tot fără autorizaţie. In primavara as vrea sa ma apuc sa mansardez casa.


Atentie ca daca o faci fara autorizatie de construire, n-o vei putea intabula. Constructie mansardapostăriNov 2014consolidare casa batraneascapostăriDec 2013Inscriere mansarda in CFpostăriApr 2011amenajare birou intr-un pod ! Sept 2005Mai multe rezultate de la forum.


Pagini similareAutorizatia de construire (AC) constituie actul de autoritate al administratiei. Buna ziua, linga casa mea de chirpici, as dori sa ridic pe 60x 80o casa din .