luni, 26 octombrie 2015

Living cu parchet gri

Parchetul gri – o noua moda in amenajarile interioare. Ce culoare sa aleg parchetul, mobilierul din living si peretii. Pentru living poti zugravi ceilalti pereti intr-o nuanta deschisa de gri sau ii poti .

Dinning cu masa alba si pereti in diferite nuante de gri. Living cu canapea gri si mobilier in combinatie de gri inchis cu alb; Parchet gri in bucatarie . Cer un sfat pentru un living de 20m patrati,deocamdata am geamuri termopan albe si atat,parchet as vrea gri peste tot bucatarie dormitoare etc, . Idei alegere mobila pentru living cu parchet gri inchis - Brasov.

Mar 2016Intr-un living cu pereti violet si parchet gri pot alege mobila. Aug 2015Cum pot combina culorile daca am parchet gri si canapea bej inchis. Apr 2015La parchet gri ce culoare sa aiba mobila si peretii? Imbinarea culorilor in designul interior - Renovat. Pagini similareLiving si dormitor cu pereti albi, parchet si usi culoare nuc si bucatarie pereti albi,. Ambient living modern cu tapet lavabil de la Erfurt.


Mentionez ca parchetul e stejar deschis, mobila e tot nuanta de stejar spre gri combinatie . Articole despre living – idei pentru decorare scrise de CREATIV DECOR. Daca nu vreti un interior alb gri , negru si doriti putina culoare, puteti folosi.

Astfel, pardoseala poate avea culori diferite, de la bej, venghe, gri, până la verde crud.