miercuri, 21 octombrie 2015

In ce cont se inregistreaza garantiile platite

In debitul contului 2Creante imobilizate se inregistreaza:. Acordarea unui imprumut altei SC inclusiv a garantiilor platite furnizorilor . Garantiile depuse la furnizor - Tvainfotva.

Garantiile depuse la furnizor se inregistreaza in contul 2(desi nu au neaparat o durata mai mica de un an)? Cum se inregistreaza suma aferenta garantiei in cazul in care.


Pagina postăriIun 2012Garantie chirie spatiu Pagina postărifeb.

TVA care se va colecta in contul 4427= 2lei;. Creante imobilizate” se inregistreaza: – sume platite reprezentand valoarea imprumuturilor acordate altor entitati (512); – dobanzile. Analizam cazul unei societati care lucreaza cu garantii de.


Dacă, din cauza altor reţineri, ratele în contul garanţiei în numerar nu pot fi reţinute, gestionarul este obligat să le depună. Garantii furnizori, inregistrate extrabilantier in contul 80- pe categorii de.


Pentru inregistrarea avansurilor platite la furnizori se va folosi indicatorul de . In ce cont se inregistreaza garantiile depuse in contul furnizorului de electricitate? Concomitent, se înregistrează garanţia reţinută de beneficiar prin debitarea contului 26„Alte creanţe imobilizate“ în corespondenţă cu .

Noţiunea de venituri înregistrate în avans și incidența asupra impozitului pe profit. Această sumă este stabilită în condiții de activitate normală, ținând cont de. Incadrare contabila si fiscala a provizioanelor pentru garantiile de buna. Pentru partea de garantie retinuta se inregistreaza TVA neexigibil in cont 4428. Costurile cu bunurile includ consumul stocurilor achizitionate si platite in exercitiile.


In debitul contului se inregistreaza garantiile constituite de concesionar, . Orice garantii percepute pentru a asigura buna executie a unui contract sau. Creanţe imobilizate se înregistrează: - sume plătite reprezentând valoarea împrumuturilor acordate altor entităţi (512); - dobânzile aferente.