miercuri, 7 octombrie 2015

Rastel biciclete dimensiuni

Rastele pentru parcarea bicicletelor, sprijine laterale, copertine parcari biciclete, cosuri stradale din otel cromat. Rastelele de biciclete Robusta-si Robusta-precum si cosurile menajere stradale sunt . Rofierar Bucuresti produce rastel biciclete pret competitiv OFERTA DE PRET include parcari biciclete, standuri metalice pentru parcarea bicicletelor, parcare .

Rastel bicicleta de la producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Dimensiuni (LxHxA): 15x 3x 5mm, insa se pot executa la orice dimensiune . Rastel stradal biciclete - standuri expozitoare, vopsitorie.

Dimensiuni: – locuri: 15x 5x 2mm – locuri: 20x 520 . Structura orizontala din otel cu locuri pentru biciclete. Suport biciclete stradal BIKE-cu panou publicitar din metal destinat parcarii de biciclete in parcuri, parcari, incintele scolilor, institutiilor si in cartierele .

Cum sa iti faci un rastel de biciclete din tevi de PVC. Mai jos e o imagine cu dimensiunile rastelului in inch. De vanzare rastel (suport) de biciclete, de calitate si finisaje deosebite, din. Dimensiuni: latime X inaltime X adancime: 1X X (cm). Structura este executata, standar in dimensiunea pentru biciclete, insa se poate executa pe dimensiunea dorita sau pentru un numar diferit de biciclete.


Oferte Suport stradal bicicleta - model 002 Suport bicicleta Sherpa. Suportul se prinde de ghidonul bicicletei Dimensiune: cm . Usor de manevrat, dimensiuni mici, portabilitate, multe motive sa alegi. Vand rastel biciclete cu parcari, din otel zincat, Robusta-5. Rastel zincat termic si vopsit cu pulbere poliesterica.


Culorile disponibile, din gama RAL, le puteti vedea pe ultima pagina a . Finisare Elemente Metalice Rastel Biciclete:. Suportul rastel biciclete se fixeaza la sol prin talpa de fixare cu conexpanduri . Dimensiuni : L x l x h = 1x x cm. Suportul de biciclete are cei doi suporti laterali turnati din aliaj metalic, turnat, necorosiv .