vineri, 9 octombrie 2015

Program strand cacica

PROGRAM DE VIZITARE: Luni-Duminică: 09:– 17:00. Luni - Vineri:14:la 23:00; Sambata Duminica:10:la. Vino la Complex Agrement Cacica şi relaxează-te alături de cei dragi!

Salina Cacica din Bucovina, localitatea Cacica, judetul Suceava, Bucovina. Zăcământul de sare gemă de la Cacica este localizat geologic la limita dintre avanfosa.


Locaţia dispune de un ştrand cu apă sărată, cu duşuri, grupuri sanitare şi . Pentru divertisment s-a amenajat in Cacica un strand cu apa sarata cu toate dotarile necesare pentru plaja, inot si distractie.

Cacica, Suceava 20II - Duration: 0:32. Piscina Sunny Days Cacica, Cacica, Romania. Piscina cu apă sarată Sunny Days este situată în localitatea. Piscina cu apa sarata din Cacica a fost inaugurata in februarie, 2013. Zilnic Orele: 9:– 24:Tarife: lei \adulti la piscina, . Turiştii care vor alege complexul de agrement din Cacica vor avea parte de. Salina Cacica, în spatele unui mic restaurant, Complex Agrement Cacica.


Programul Cabinetului parlamentar al deputatului PNL Ioan BALAN . Avantajul faţă de ştrandul cu apă sărată amenajat lângă Salina Cacica este.

Călătorie prin ținutul sării - în vizită la Salina Cacica - impresii, foto, pareri,. De asemenea, lângă intrarea în salină se află și un ștrand.


La suprafaţă, turiştii pot folosi ştrandul cu apă sărată, dotat cu duşuri, grupuri sanitare, magazin şi bar. Salina Cacica este cunoscuta pe plan international fiind vizitata anual de mii de.


O alta atractie a zonei o reprezinta strandul cu apa sarata loc ideal pentru . Compara si alege cea mai buna oferta de cazare! Cacica, in imediata apropiere a salinei, la km de localitatea Gura Humorului si la km de municipiul Suceava;; este singura piscina cu . Informatii si comentarii despre Cacica din Cacica judetul Suceava.