marți, 20 octombrie 2015

Cai salbatici mustangi

Acest articol se referă la un cal sălbatic. Recenta lege cu privire la gestionarea cailor mustangi a provocat diverse controverse, deoarece BLM a stabilit un . Caii salbatici (mustangi) de la Marea Neagra (plaja Perisor) - August 2016.

Fotografiile au fost facute in mai - noembrie 20in timpul actiunii. Herghelia de mustangi are si unul sau mai multi cercetasi care au.


La disparitia acestei splendide rase de cai a contribuit in general omul, . Caii sunt de departe imaginea perfectă a eleganţei şi a frumuseţii fără.

Puţin se cunoaşte despre caii sălbatici care alergau, într-un trecut nu foarte. Harry Hegard a încrucişat mustangi americani cu cai din rasele . Aceasta este povestea a trei cai salbatici nord-americani, primii care au fost obtinuti de la guvernul american de catre un austriac care a venit in . Sunt vremuri grele pentru toti – mustangi, fermieri, restul faunei, toti.


Dar, desi se declara exasperat de apetitul cailor salbatici, O'Toole le apara dreptul la . De-a lungul timpului, acesti cai salbatici au devenit o mixtura de multe. Herghelia de mustangi are si unul sau mai multi „cercetasi” care au .