joi, 29 octombrie 2015

Pictura floarea soarelui van gogh

Numele lui Vincent Van Gogh a devenit pentru totdeauna asociat cu cel al florii soarelui; artistul îi scria lui Theo: „floarea soarelui îmi aparține, într-un fel”. Lista de opere a lui Vincent van Gogh este o listă parțială de picturi a. Vază cu floarea-soarelui, Portretul doctorului Gachet și Noapte înstelată.

Picturi Van Gogh, vincent Van Gogh,referat, picturi,biografie. O prezentare a activitatii sale artistice a. Artistul a pictat mai mult de de autoportrete, fiind comparat in acest.


Van Gogh ii scria fratelui sau: floarea soarelui imi apartine, intr-un fel.

Artistul a pictat o serie de tablouri avand drept subiect floarea soarelui. Initial, a vrut sa isi decoreze studioul din Casa Galbena din Arles, apoi . Unul dintre cei mai influenţi pictori din istorie, Vincent van Gogh, s-a stins din viaţă la data de iulie 1890. Numele lui van Gogh a devenit pentru totdeauna asociat cu cel al florii soarelui; artistul ii scria lui Theo: floarea soarelui imi apartine, intr-un fel.


Vincent van Gogh - Floarea-soarelui - 1888. Numele lui van Gogh a devenit pentru totdeauna asociat cu cel al florii soarelui.