miercuri, 7 octombrie 2015

Covorase din carpe

Vezi aici idei pentru a realiza covorase multicolore din haine vechi, pe care nu le mai folosesti. Idei practice DIY pe care le poti pune in . On februarie 20In Decoratiuni, Shopping 1 .

Iată o idee utilă: orice astfel de tricou vechi poate fi transformat într-un covoraş de baie inedit şi interesant. Reciclare practică, în locul dosirii în . Dacă îţi plac proiectele inedite, azi avem o propunere pentru tine – un covoraş cu franjuri, foarte uşor de făcut, din tricouri vechi, pe care nu le .

Tricourile se taie si se fac gheme de ”cordele” pe care le putem folosi ca sa lucram diverse obiecte, cum ar fi covorase, suporturi pentru farfurii, . Cu ceva timp in urma scriam ca incerc sa fac un covoras din materiale reciclate. Gasisem pe internet niste modele tare dragute si pareau usor . COVORAŞELE DIN CÂRPE – IEFTINE ŞI LA MODĂ.


Avem în jurul nostru multe obiecte bune și folositoare, dar pe care ajungem să le . De ceva vreme ma informez pe net despre cum se pot face covorase de baie recicland haine uzate si iata ce am gasit: foarte simplu si cu . Covorasele din carpe ma fac mereu sa ma gandesc la bunica mea. Arata rustic si reprezinta un fel de a nu face risipa si acestea sunt . Intotdeauna este incitat sa alegi ceva diferit.

Pentru a face acest covoras pufos aveti nevoie de: aproximativ metri de material de la tricouri sau orice material care se ruleaza un material . Un covor handmade din ciucuri colorați ar putea fi proiectul perfect de care să vă apucați într-o perioadă mai liberă a vieții dumneavoastră. Un pensionar din Capitală a reuşit să creeze adevărate opere de artă folosind o periuţă de dinţi pe post de croşetă.


Firul dublu pus in lucrat cu crostea de 10. Recomand sa se lucreze cu fire duble pentru . Articolele bloggerilor din categoria: Covorase Din Carpe.


Covorase din carpe demne de facut cadou - Aflu Online. Covorasele din carpe ma fac mereu sa ma .