miercuri, 21 octombrie 2015

Motocultor loncin lc75 6 5cp cu roti

Motocultor Loncin LC7 produsul semiprofesinal pentru frezare si sapare in spatii stramte si nu numai. Citeste ce avantaje are acest motocultor cu roti!


Cauti piese de schimb pentru MOTOCULTOR LONCIN LC6.

Aici gasesti piese de schimb originale pentru acest produs. Produsul motocultor Loncin LCeste acel utilaj cu roti care poate fi folosit in orice conditii si pe suprafete. Am achizitionat un motocultor Loncin LC 9 6. Specificații tehnice: Puterea nominala: 6.

Motocultorul Loncin LC este dotat cu o cutie de viteze (înainte și înapoi), iar transmisia pe lanț se realizează cu ajutorul unei carcase în. LC75) Producator: Loncin Model: Lc Caracteristici Motocultor. Motosapa Loncin LC + ROTI DE CAUCIUC (LC 75).


Motocultorul semiprofesional Loncin LC este dotat cu o cutie de viteze (înainte și înapoi), . Afla detalii despre Motocultor LONCIN LC6. Loncin-ul LC este un motocultor profesional, usor si simplu de exploatat.


In setul de livrare primiti: Roti de cauciuc si . Acelasi lucru cu rotakt-ul, dar n-are rotile incluse si plugul de bilonat. Proiectat pentru lucrari agricole, modelul Loncin LCare un motor de 6.

CP,precum si o cutie de viteze (inainte si iapoi), iar transmisia pe lant se . Motocultor LONCIN LCcu roti, putere motor 6. Loncin LC 6este un motocultor fiabil și excelent pentru activități de curte și. Cezona Consult Motocultor Loncin LCcu roti.


Comanda acum si beneficiezi de Roti de Cauciuc 350x6mm CADOU! Specificații tehnice Motosapa Loncin LC75. Producatori, distribuitori, furnizori - Motocultor Loncin LC 9 Motocultor LONCIN. Motocultor Loncin LCcu roti, produs din gama Motosape hobby. Motocultorul Loncin LC este dotat cu o cutie de viteze (inainte si inapoi), iar transmisia pe lant se realizeaza cu ajutorul unei carcase in.


Oferte și reduceri Motocultor Loncin LC 10Diesel 7CP 3995. Vezi produsul Motosapa Loncin LCcu 5CP si roti 350x6mm in magazinul motosape-.