luni, 26 octombrie 2015

Storcator iarba de grau pret

Storcător manual prin presare la rece Lexen Healthy Juicer. Usor de utilizat, este ideal pentru a stoarce iarba de grau sau alte frunze verzi cum ar fi spanac, stevie, . Folosim storcatorul Hurom HG pentru a demonstra cat de bine stoarce acest aparat suc din frunze.

STORCATOR MANUAL LEXEN - Healthyjuicer Aparat manual de stoarcere prin presare. Masina tocat rosii Storcator manual de rosii sita inoxidabila si cuva. Storcător manual -presare la rece- pt iarba de grau, fructe şi legume.


Compara preturile la Storcator Manual, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!

Usor de utilizat, este ideal pentru a stoarce iarba de grau sau alte. Storcator electric prin presare la rece Lexen - culoare negru Live enzyme juicer Storcatorul electric prin presare la rece Lexen Live Enzyme Juicer.


Aparatul vine cu un dispozitiv special pentru a stoarce iarba de grau. Storcatoare Produse Asemanatoare cu: Storcator manual iarba de grau LEXEN - PRET incepand de la 1Lei.


Preturi si oferta de produse din gama storcator frunze din toate magazinele. Storcator Cooksense HD-8801A - storcator iarba de grau, storcator legume cu .