luni, 19 ianuarie 2015

Vita de vie lucrari de intretinere

Vița de vie pe ro lucrari de îngrijire și de taiere. Fiecare din cele perioade ale viței au lucrari specifice de intretinere iar obiectivul . Mai jos sunt selectate din manuale micile lucrari, dar de mare importanta, care se aplica in via de langa casa:. Lucrari ce se aplica dupa plantarea vitei de vie joase.


Dupa plantare, se recomanda sa se faca o maruntire a pamantului la adancimea de . Lucrările de întreţinere a viţei-de-vie îmbunătăţesc radical producţia şi calitatea strugurilor. Lucrările în verde la vița de vie, la începutul verii.

Si cred ca lucrarile de intretinere sunt mai speciale. Lucrari de intretinere aplicate in anul I de la plantare. Viţele tinere sunt foarte sensibile în primul an după plantare. Soluţii şi recomandări agrotehnice privind întreţinerea viţei de vie în pragul verii. Foarte importante sunt şi lucrările aplicate în verde. Lucrarile de infiintare si intretinere a plantatiilor familiale.


Lucrarea Cultura vitei de vie, se adreseaza indeosebi celor care doresc sa-si infiinteze o vie familiala, . Pentru aceasta s impune aplicarea raţională a sistemului de întreţinere a. Ingrijirea vitei de vie altoite imediat dupa plantare este importanta pentru.

Procedeele agrotehnice privind ingrijirea plantelor si intretinerea solului in . Aplicate în mod raţional, lucrările solului contribuie, după cum prezintă E. Vişoiu şi colaboratorii, la: realizarea unui raport optim între . După încheierea plantării viţei-de-vie, se execută o serie de lucrări agrofitotehnice care au ca scop fortificarea şi pregătirea viţelor pentru rodire . LUCRĂRILE DE INTREŢINERE DIN ANUL I DE LA PLANTARE. Lucrarile solului la vita de vie primavara si toamna.


Lucrarile agrotehnicecare se aplica solului la vita de vie capata o importanta deosebita prin specificul culturii vitei de vie care. SISTEMUL DE INTRETINERE A SOLULUI LA VITA DE VIE.


Este bine cunoscut faptul că viţa de vie se găseşte în cultură sub două forme. Fără a aplica întreaga tehnologie de întreţinere a acesteia nici nu are .