luni, 12 ianuarie 2015

Cod cor ingrijitor scoala

COR 20- 91- Personal de serviciu in birouri, hoteluri si alte institutii. COR 20- 51- Administratori de cladiri. Găzduire WEB pentru şcoli şi licee Găzduire.

Motivul este pueril: Nu exista cod COR pt. RevisalpostăriIan 2014muncitor calificatpostăriNov 2011intrebare legata de ReviSalpostăriMar 2007Mai multe rezultate de la forum.


Pagini similare515 PERSONAL DE SUPRAVEGHERE, INCLUSIV PENTRU ACTIVITATI DE CURATENIE SI INTRETINERE IN BIROURI, HOTELURI SI ALTE INSTITUTII. Colegiul „Emil Negruţiu” din Turda, Județul Cluj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de .

Cod COR 5153Ingrijitor cladiri - codul ocupatiei. Clasificarea Ocupatiilor din Romania- codurile COR. DENUMIREA POSTULUI: îngrijitor curatenie.


Fisa a postului: Denumire post: Ingrijitor I. Eu la muncitori necalificati in codul cor am gasit numai femeie de serviciu. Eh, problema e ca eu am si barbati si cum sa-i spun eu lui nea Ilie, . Doamna, mergeti in COR si verificati cele doua coduri: 5121si 515303.


Exista si codul COR pentru ingrijitor cladiri sau ingrijitor curatenie, care. I IDENTIFICAREA POSTULUI : „FEMEIE DE SERVICIU” cod COR.


Poate doar daca ii dam ingrijitorului un salariu de scapa omul de toate . In cazul in care denumirea postului din firma dvs. COR, va trebui sa treceti codul din COR pentru denumirea cea mai apropiata din punct de . Ingrijitorii de animale si animale de companie hranesc, dreseaza si ingrijesc. Incadrare: Contract Individual de Munca perioada nedeterminata. Home Director web Afaceri Locuri de munca Clasificarea ocupatiilor din Romania Cod Cor - muncitori necalificati.


COR utile asociatiilor de proprietari: Ingrijitor cladiri: 515301.