joi, 15 ianuarie 2015

Aplice de perete exterior

Preturi pentru APLICE SI PLAFONIERE EXTERIOR de la 1lei. Preturi pentru ILUMINAT DE EXTERIOR DECORATIV de la lei.

Aplica pentru exterior 1xErustic IP180x215x3mm. Corpuri de iluminat exterior pentru perete.


Aplică exterior Categorie: Pentru iluminarea în exterior a casei clădiri, cele mai potrivite lămpi cele care se pot monta pe perete.

Spoturi si aplice, corpuri de iluminat pentru exterior. Iluminat tehnic sau decorativ, perete si fatada cladire, muzeu, bar, restaurant, monumente. Aplica exterior de perete Lima Black Massive-Outdoor corp de iluminat. Aplica exterior de perete BALI White Massive-Outdoor corp de iluminat.


Termice - Electrice - Sanitare Electrice. Aplica electrica metalica pentru exterior cu LED-uri si senzor . La eMAG gasesti o gama larga de aplice la preturi avantajoase.


Aplica exterior Philips Arbour 1x6W Le Antracit. Aplica de perete pentru exterior din metal inoxidabil si plastic, becul este inclus. Aplica de perete pentru exterior din aluminiu si plastic, sistem de prindere pentru colt, LED-ul este inclus. Aplica de perete pentru exterior din otel inoxidabil si plastic, LED-urile sunt incluse. Aplica exterior perete CHANA LED 341Globo. Massive Aplica exterior de perete NANTES Massive-Outdoor.


Avem peste 1produse in categoria Aplice si plafoniere cu preturi de la 9. Cumpara acum o aplica exterior din gama de lampi de exterior, la noi vei gasi corpuri de iluminat.