joi, 15 ianuarie 2015

Aspirator cu apa zelmer

SK Caracteristici Tip: Aspirator cu filtrare prin apa Tipul de tub: Tub telescopic din inox Tip sac: Sac SAFBAG Recipient colector . Alege din oferta de Aspiratoare Zelmer eMAG. Aspirator cu filtrare prin apa Zelmer Aquos 829.

SP, l, Tub telescopic, 16W, HEPA, Mov. Cumpara Aspirator filtrare prin apa Zelmer 829. SK, l, tub telescopic, 15W, HEPA online de la eMAG la pret avantajos.


SP Aspiratorul Aquos este echipat cu filtru de apa de ultima generatie, combinand avantajele aspirarii clasice cu cele ale aspirarii.

ST prezinta un rezervor de apa de litri si un rezervor de detergent cu o capacitate de 1. Sistemul de filtrare este realizat in doua . Aspiratorul Zelmer Aquos incorporeaza un mod de filtrare cu apa, la care este atasat si filtrul HEPA, cunoscut pentru eficienta in curatare si retinerea bacteriilor. Aspirator cu spalare Zelmer 9Aquawelt. Aquawelt Plus ZVC762ZK (VC792SK) - Aspiratoare cu spalare multifunctionale.


Aspirare cu sac de praf sau in rezervor cu apa - trebuie doar sa golesti . Zelmer este o marca importanta de electrocasnice mici, cu traditie in productia de aspiratoare cu spalare si masini de tocat carne multifunctionale.