joi, 29 ianuarie 2015

Tablouri realizate din tapet

Modele Tapet Natura realizate la comanda pot avea dimensiuni personalizate. Acestea pot fi realizate de la cele mai mici dimensiuni (tablou) pana la maximul . Tabloul canvas este realizat prin imprimarea unei poze de inalta rezolutie pe o paza canvas.

Afla care sunt trendurile anului 20in materie de tapet decorativ direct de la. Tapete realizate în stilul vintage pot fi găsite în colecţia Fiducia. Mai mult decat atat, pe langa tablourile deosebite realizate special pentru dumneavoastra va oferim tapet cu modele clasice si moderne pentru . Putem decora cu resturi de tapet de diferite texturi, imprimate diferit si obiectele decorative mici: ramele tablourilor, ale oglinzilor, abajururile veiozelor, aplicelor .

Wall Decor System - Sistem decorativ realizat in tonuri calde de verde. Sa incepem cu doua idei foarte usor de realizat si anume „reabilita.


Carte de pictura, cu tablouri realizate cu culori acrilice, servetele, tapet . Te-ai gandit vreodata ca tapetul poate fi acel element care sa schimbe. Tablouri imprimate pe panza, plexiglas sau lemn.


Alege din sute de modele de tablouri sau creaza-ti propriul design! Tablou Canvas realizat cu echipamente profesionale folosind panza ART Canvas speciala, tiparita la rezolutii mari, intinsa precis pe sasiu de lemn de pin sau . Eu am folosit resturi de tapet ca și paspartu la tablouri, pentru fața .

Storurile omane sunt imprimate cu modele realizate pe calculator. Spre deosebire de tapetul clasic realizat din hartie, acest material inovativ Wall Art are un coating vinilic ce asigura imprimari de calitate superioara, stabilitatea . Tapet fotorealist realizat pe suport din hartie,. Totul trebuie realizat intocmai pentru ca rama sa iasa perfect. Cum se face o rama foto din tapet si hartie. Tablouri canvas si multicanvas, fototapet personalizat, tapet decomural, sticla.


Tablourile personalizate sunt realizate pe canvas sau panza care este un . Tablourile pot fi si mai colorate decat tapetul - si alb negru cum s-a. Depinde de stil, de conceptie si foarte mult de realizarea tabloului.