miercuri, 21 ianuarie 2015

Cuptor electric zilan

Cumpara Cuptoare electrice Zilan de la eMAG la preturi avantajoase. Producator: Zilan Model: ZLN 30Descriere Cuptor electric Zilan 30Pregatiti mancaruri sanatoase intr-un interval de timp rapid pentru persoanele dragi si . Pentru a va usura munca in bucatarie si a va oferi posibilitatea de a gati pentru persoanele dragi mancaruri delicioase, va punem la dispozitie Cuptorul electric .

Cuptorul este potrivit pentru gratar, gatit, prajit, reincalzit. Compara preturile la Plite, gratare si cuptoare electrice Zilan in sute de magazine.


Cele mai bune oferte si promotii la Plite, gratare si cuptoare electrice Smeg, . Cuptor Electric L Cu Rotisor Zilan Polo 0339.

Cuptor electric cu rotisor, gratar cromat si tavi dublu emailate. Date tehnice : Volum litri ; Putere 1300W (rezistenta x 650W) ; Rezistenta de jos acoperita ; Termostat reglabil - 3C . Date tehnice : Volum litri ; Putere 1300W ; Termostat reglabil - 3C ; Gratar cromat ; tavi emailate ( patrata si rotunda) . Cuptorul electric Ultra se face remarcat prin capacitatea mare de de litri, dar si dimensiunile generoase.

Preturi si oferta de produse din gama cuptor electric zilan zln din toate magazinele online din Romania. Cuptor electric Zilan ZLN 845 Cuptor electric Zilan ZLN . Cuptor electric Zilan 490 litri,1300W cu ceas, rosu. Volum litri; Putere 1300W; Termostat reglabil 80-3C; Avertizare sonora; Gratar . Cumpara Cuptor Electric cu Garantia de Livrare de pe Okazii.


Cuptor electric rotund cu termostat 1300W Zilan ZLN-4337. Electrocasnice Aragazuri, cuptoare si hote. Cuptor Electric Zilan ZLN 35este extrem de usor de utilizat si ingrijit oferindu-va astfel oportunitatea de a va bucura de el o perioada indelungata de timp. Cuptorul electric Zilan 53este dreptunghiular si vine insotit de tavi una rotunda si una dreptunghiulara, ambele din . Astfel ne dam seama ca un cuptor electric este de dimensiuni mai mici.


In aceasta gategorie am ales cuptorul electric ZILAN POLO 3100.