vineri, 23 ianuarie 2015

Lenjerii damasc 1+1

Lenjeriile de pat din damasc sunt simple, în culori uni şi sunt ideale pentru. Lenjerie de pat damasc satinat Pucioasa alba pentru o persoana.

Lenjerii de pat in oferta 1+gratis la cele mai mici preturi, de la lei. Platesti o lenjerie pentru pat din aceasta categorie si primesti doua la alegere.


Lenjeriile de pat DAMASC beneficiaza de o reducere de de lei.

Lenjerii de pat DAMASC Exista produse. Reducerea de pret pentru produsul gratis din ofertele 1+GRATIS se va face manual, in momentul in care se va emite factura; . FABRICAT IN ROMANIA Aceste lenjerii sunt fabricate de societatea noastra in . Lenjerie de pat pentru persoane din damasc, uni, culori calde.


Cumpara Lenjerie damasc alb persoana la cel mai mic pret. Beneficiaza acum de oferta 1+Gratis pentru Lenjerie damasc alb persoana si pentru alte . Pentru somnul calduros si odihnitor la care ai visat alege lenjeriile elegante din damasc satinat alb.


Aceste lenjerii sunt confectionate dintr-un damasc fin, satinat . Tesatura folosita in confectionarea acestor lenjerii este testata la 'Centrul de Cercetari pentru Calitatea Produselor Textile ‚'' SC LACECA SA laborator acreditat . Lenjerie de pat damasc dublu satinat alba. Lenjeria din damasc este cea mai folosita de catre marile hoteluri de lux, datorita compozitiei sale de bumbac 1, tesatura realizata din fabrica.


Cumpara Lenjerii de pat Material Bumbac Ranforce, Bumbac Damasc de la eMAG si. Lenjerie de pat persoane, Bumbac Ranforce, LAMIA V1. Lenjerie de pat DAMASC SATINAT din Lenjerii DAMASC SATINAT.