vineri, 16 ianuarie 2015

Taierea trandafirilor primavara

Primăvara, însă, trebuie să revenim, cu tăierile de optimizare. Trandafirii tineri, plantaţi din toamnă nu au nevoie de tăieri.


Taierea trandafirilor: primavara si toamna, intretinere trandafir.

Curatarea si ingrijirea trandafirilor dupa sosirea primaverii. Taierea reprezinta una dintre cele mai importante lucrari.


Ea necesita o oarecare pricepere dar mai ales o observare atenta a tufei . Taierea trandafirilor urcatori primavara este ideal daca are loc cand crapa mugurii pomilor.

Gradinarii stiu ca acesta este momentul ideal. Taierea ramurilor la trandafiri este o lucrare de ingrijire care se face primavara si vara, uneori si toamna, dar atunci numai putin si la nevoie.


Informatii despre taierea trandafirilor toamna si primavara.

Taierea de primavara a trandafirilor de gradina De ce taiem trandafirii? Principiile de bază pentru efectuarea tăierii de primăvară a trandafirilor.


Urmarind acest videoclip, taierea trandafirilor nu va mai crea. Ca sa fie clar pentru toata lumea: Taierea trandafirilor este primavara iar toamna se realizeaza tunderea, exceptie facand taierea trandafirilor . Prin taiere se urmareste mentinerea formei si volumului tufelor de trandafiri, indepartarea ramurilor uscate, atacate de boli, daunatori si ger, . Eu tai trandafirii primavara, desi in unele locuri am vazut ca scrie ca se pot face si toamna taieri usoare, de curatare.


Operațiunea de tăiere a trandafirilor implică reducerea taliei tufei și a. Ulterior, în primăvară, se vor executa tăierile specifice, eliminând . Taierea trandafirilor se face primavara, de obicei dupa ce a inflorit forsitia. Nu uitati inainte de taieri sa dezinfectati foarfeca cu alcool pentru a . Taierea trandafirilor de tufa si a celor urcatori iti poate da multa bataie de cap, dar este o operatiune indispensabila pentru a influenta cresterea si inflorirea lor.