miercuri, 21 ianuarie 2015

Comoda 4 sertare ikea

O comodă numai bună pentru tine, pentru hainele şi spaţiul disponibil înseamnă că nu mai pierzi timpul căutând şosetele.

IKEA - BRUSALI, Comodă 4sertare, alb, , Sertare cu dispozitiv de blocare. Comoda usi sertare dulap, mobila partial masiv fag, furnir stejar.

NOA- Set 2x Noptiera, comoda, dulap cu sertare - Alb. Ikea comoda sertare+geam securizat fumuriu. Cumpara comoda sertare la preturi accesibile de pe m.

Imagini si preturi 5-comoda cu sertare model Hemnes magazin Ikea. Vand dulap cu sertare ikea cu oglinda 00mx50mx00m culoarea venghe, f bine întretinut. Dulap scule si accesorii, cu maner si sertare , Trufi C4. Am mai făcut greşeala de a cumpăra o comodă cu patru sertare tot de la.


IKEA - NORDLI, Comodă sertare, , Foloseşte în combinaţie cu alte comode modulare pentru o soluţie de depozitare potrivită nevoilor tale. Blue Grey - LAH- 610l - cu manere metalice sau aurii.


Dulap Raul Dcu usi, sertare si oglinda 1600x2060x5mm. Dulap Balance cu usi si oglinzi 1795x2060x5mm. Vand comoda IKEA MALM, culoare maro, cu sertare, extrem de spatioasa. Este cumparata recent, montata si intretinuta cu mare atentie, .