luni, 26 ianuarie 2015

Patrat definitie

Pătratul este poligonul regulat cu patru laturi. Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru pătrat din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru patrat din dicționarele: DLRLC, DEX '0 DEX '9 DOOM Ortografic, . Un patrat este un poligon ce are toate cele patru laturi situate în acelaşi plan. Toate laturile unui patrat sunt egale iar unghiul format de.


Definitie: Se numeste patrat un dreptunghi care are doua laturi consecutive congruente. Matematica online, Geometrie plană (triunghi, paralelogram, drpetunghi, patrat, trapez), geometrie în spațiu (formule suprafețe corpuri geometrice si volume) .

PĂTRAT - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ,. Notă: Puteţi căuta fiecare cuvânt din cadrul definiţiei printr-un simplu click pe . Definitie patrat - afla ce inseamna patrat si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline.


Patrat- patrulater cu toate laturile congrupente si unghiurile drepte (90⁰) dreptunghi-patrulater care are toate unghiurile drepte si laturile . Definiţie: Un număr natural se numeşte pătrat perfect dacă se poate scrie. Pătratul este dreptunghiul care are laturile alăturate congruente, sau rombul cu un unghi drept.


Proprietăţi: — pătratul are toate laturile egale; — într-un pătrat . Definitia cuvantului: pătrat, dictionar, dex roman online, ce inseamna? Patrat perfect este orice numar la puterea a 2-a iar cub la a 3-a.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU. Cum se calculeaza metru patrat Am o camera de zugravit si mi s-a spus ca ma costa in functie de metru patrat. Definiţie Un număr natural a este pătrat perfect dacă exită un număr natural b care la pătrat dă a. Aspecte metodice ale predării pătratelor perfecte în gimnaziu.


Definiţie: Un număr natural p se numeşte pătrat perfect, dacă există nu număr natural n astfel. Cumparatorul da pretul metrului patrat contrauit, in timp de. Dictionar explicativ al limbii romane, vocabular de cuvinte pentru limbile romana, engleza, franceza, germana si spaniola si traduceri de cuvinte in si din limbile .