marți, 27 ianuarie 2015

Furtun siliconic termorezistent

Furtun siliconic - furtun special, dintr-un material flexibil (silicon), alimentar,. Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria FURTUN TEHNIC.

Preturi pentru FURTUN TEHNIC de la lei. Imagini pentru furtun siliconic termorezistentRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.


Furtunuri de laborator de calitate superioara fabricate in Germania.

Gama cuprinde furtunuri din urmatoarele materiale: cauciuc natural, cauciuc siliconic,teflon . Pasla si burete siliconic, sita metalica sau din polyester, metraj huse . Furtun siliconic folosit atat la alimetare cat si la evacuarea modelelor cu motor termic. Obtineti cel mai bun pret pentru FURTUN SILICONAT pe Afacerist.


Diametrul interior al furtunului este de mm, iar cel exterior de mm. Tub: cauciuc siliconic, transparent, utilizabil si in industria alimentara Culori disponibile: rosu, maro, albastru, galben, verde.


Piese de schimb Pentru mese, generatoare, prese Furtune aburi. Conecteaza fierul de calcat industrial la sursa . Etichete: tuburi marcaj termorezistente, tub marcaj, varnis termic, manson termorezistent, furtunuri siliconice, varnish termo, vernis, furtun izolator de temperatura .

Tub: cauciuc siliconic, transparent, utilizabil si in industria alimentara. Culori disponibile: rosu, maro, albastru . Oferte pentru silicon de temperaturi la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Detalii: Furtun silicon Turboworks - de grade, diametru interior.


Furtun siliconic SAMCO rosu 3mm 4mm pret pe metru: ron comanda minima. Italia si bobine, furtun siliconic pentru aburi si cablu electric cu fire si invelis termorezistent, ca si gama completa de piese de schimb pentru fiarele de calcat;.


Nu eu caut garnitura prin care trec suruburile dar am un prieten (amg) care cauta o bucata de furtun siliconic termorezistent.