joi, 8 ianuarie 2015

Constructie mansarda casa veche

De unde pot afla daca casa suporta o mansarda, inainte de a o cumpara? MANSARDA CONSTRUCȚIE MANSARDĂ Cum să construiești o. Orice casă veche are un po ce se poate amenaja doar în anumite condiții: este destul .

Mansarda lemn casa vechepostăriOct 2015consolidare casa batraneascapostăriDec 2013Vreau sa mansardez o casa veche! Ian 2012Renovare casa veche + alungirepostăriNov 2011Mai multe rezultate de la forum.


Constructii mansarde lemn - mansardare casa, la rosu, Campina, jud.

Podul casei vechi “ascunde” o minunata mansarda. Evident ca pentru mansardarea unei case vechi este nevoie de un buget consistent dar, . Pretul mediu pe metru patrat pentru amenajarea unei mansarde se ridica la circa 2de euro, de trei-patru ori mai mic decat pentru constructia . Browsing articles tagged with autorizatie de construire.


Ma pun in pielea unui beneficiar care detine o casa mai veche si ar vrea sa-si construiasca o . Subiect: mansardare casa fara autorizatie de construire. Este vorba de o mansardarea unei case mai vechi cu pod si cu perete de . Oct 2014Constructie mansarda la casa aflata in indiviziune Pagina. Nov 2013Constructie casa vecin Pagina postăriAug 2012autorizatie-reautorizatie constructie !

Se cauta o casa veche, batraneasca, situata intr-o zona idilica, sa zicem la Breaza. De aceea, e indicat ca intre capriorii mansardei sa puneti un strat de .