joi, 15 ianuarie 2015

Decoratiuni interioare vintage

Avem puzderie de corpuri de iluminat, decoraţiuni interioare vintage şi retro, comode şi câte altele. Răsfoiţi cu atenţie paginile acestea, aici fiecare obiect are . Stilul vintage defineste perioada de aur a anilor 40',50', 60' - un stil puternic ancorat in trecut ce uimeste prin.

Curentul vintage a acaparat puternic sfera amenajărilor şi decoraţiunilor interioare prin puterea formelor, . Eleganta, rafinament si bun gust, pentru spatii atemporale: pasionatii stilului clasic, amatorii epocii victorine, cunoscatorii culturii Art . Decoratiuni interioare, decoratiuni exterioare si cadouri pentru tine si cei dragi tie. Obiectele decor pot da viata unei case fara personalitate, de aceea va oferim o gama variata de obiecte decorative, alese special pentru infrumusetarea casei.

Alegerea stilului vintage în amenajare şi decorare va crea în casă dumneavoastră un univers retro, o ambianţă specială, chiar nostalgică. Magazin online de decoratiuni si cadouri, decoratiuni interioare. Cadouri vintage si retro living room oferite de Shabby-shop. Magazin online de decoratiuni interioare, obiecte decorative vintage si retro.


Descoperiti oferta noastra de articole vintage, cadouri, oglinzi, ceasuri. Astazi, am selectat pentru tine idei unice de amenajari interioare pentru aceia dintre voi care iubesc designul vintage. Daca iti plac decoratiunule handmade, iti prezentam idei de decoratiuni interioare realizate din hartie vintage.


Stilul vintage presupune o îmbinare armonioasă între nou și vechi. Idei de amenajare a unui living modern cu accente vintage .

Amenajarea si decorarea in stil vintage iti va crea in casa un univers retro,. Articole despre amenajari interioare si exterioare cu poze,preturi la constructii si.


Stilul vintage este un stil decorativ foarte in voga in ultimii ani, un stil care se . Ușa patinată, piesele de mobilier vintage, accesoriile și obiectele de . Astazi puteti obtine un interior vintage alegand o paleta pastelata de culori, din gama. Cea mai variata gama de mobilier si decoratiuni online!