miercuri, 28 ianuarie 2015

Incalzire terasa exterioara

Incalzitoare electrice cu infrarosu pentru incalzire interioara si exterioara, pentru utilizare pe balcon, terasa, in gradina sau la restaurant. Incalzitoare de terasa electrice, incalzitoare electrice cu infrarosu Solamagic, fabricate in Germania, concepute pentru incalzire exterioara si incalzire fumatori.


Restaurant Diplomat - Proiect Solamagic pentru incalzire terasa exterioara.

Modele de incalzitoare terasa instalate: Solamagic 20ECO+, Solamagic 2800 . Cumpara Panouri radiante, Lampa infrarosu cu halogen, Incalzire exterior, terase, hale, Soleado Regleta 25W, IP6 Negru, Grad ridicat de rezistenta la apa . Pentru perioada rece va oferim sisteme de incalzire cu infrarosu si panouri radiante pentru incalzire terase , incalzire biserici , incalzire loc pentru fumat . Daca te intrebai care incalzitoare de terasa sunt mai bune, atunci nu mai.

Functioneaza cu gaz de la butelie, se folosesc in exterior la gradini, . Home Incalzitor de exterior pentru terase, electric FK 2 putere 30W, Inox. Incalzitoare terasa pe gaz cu flacara dotate cu blat de servire. Termice - Electrice - Sanitare Termice.


Acest radiator de incalzit functioneaza pe baza de gaz si este destinat incalzirii spatiilor deschise, precum curti sau terase.