marți, 20 ianuarie 2015

Palmier phoenix roebelenii

Phoenix Roebelenii este cel mai indragit palmier; planta este originara din sud-estul Asiei si este foarte utilizata in amenajarile cu plante in interior sau in . Planta de apartament – Phoenix roebelenii (Curmal) face parte dintr-un grup de palmieri care apartin genului Phoenix, fiind cunoscuta si sub . Phoenix roebelenii este un palmier din familia Phoenix si este originar din zonele cu un climat cald si umed.

Trunchiul sau cu aspect lemnos, de palmier ca in . Phoenix canariensis este o planta originara din nordul Africii, Thailanda, Insula Laos, Assam, fiind cunoscuta si sub denumirea de Palmier . CURMALUL-Phoenix Palmier: Ingrijire, Inmultire (seminte de palmieri), Intretinere-udare-fertilizare-pamant, Arbust de apartament si gradina, .

Dacă ai ajuns la această postare după ce ai scris caut phoenix roebelenii, cumpăr palmier sau magazin plante exotice, să știi că ai nimerit . Palmieri phoenix roebelenii , inaltime peste 150cm. Ingrijire :O data la trei ani se vor taia radacinile, ocazie cu care va fi replantata in pamant legat de argila.


Phoenix roebelenii pygmy date palm seeds seminte. Phoenix Roebelenii sau Palmierul de Curmal sau Palmierul Pitic este o planta exotica,.