vineri, 9 ianuarie 2015

Ingrijire tuia smaragd

Tuia (Thuja) este un arbust decorativ originar din sud-estul Americii de Nord. La o privire mai atenta astazi am observat ca la Thuja smaragd erau . Thuja Smaragd este cea mai cautata plata pentru gard viu si decoratiuni ornamentala avand caracteristica principala de a fi vesnic verde.

Chiar dacă în general sunt rezistente la boli, răşinoasele pot întâmpina probleme, în funcţie de condiţiile locale. Thuja occidentalis este un copac vesnic verde, un conifer din familia Cupressaceae, nativ din Statele Unite si Canada. Tuia Occidentalis, Smaragd este un arbust ornamental, la noi, dar in locurile lui.


Este un arbust ornamental verde tot anul si nu ridica pretentii mari de ingrijire.

VA ROG SA IMI SUNETI SI MIE CUM SE INGRIJESC TUIA IN GHIVECI. Am plantat acum luni, Chamaecyparis lawsoniana Columnaris, cu inaltimea aproximativ de 1cm la distanta de aprox cm intre ei.


Tuia Smaragd (Thuja Occidentalis Smaragd) - Descriere, Informatii Utile,. Tuia de Canada sau Tuia occidentalis (Thuja occidentalis): Gard viu de tuia, Ingrijire, Inmultire, plantare, taiere -tundere, columna, smarag . Ciudat este faptul ca Thuja orientalis, tuia de origine estică pare, pretutindeni,.