miercuri, 28 ianuarie 2015

Scandura gard 2m

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CHERESTEA. Brico Depot iti ofera SCÂNDURĂ RINDELUITĂ x x 2CM in depozitul din Militari la pretul de 10.


Vand scandura larice uscata natural cu vechime de ani.

Scandura gard rindeluita pregatita de montaj si vopsit. Scanduri gard lemn de la producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.


Scandura din lemn de bra Pasie, Sipca pentru tigla, Scari interioare si exterioare, Parchet, Pervazuri, etc.

Avem peste produse in categoria Garduri si accesorii cu preturi de la 11. Va voi prezenta in acest proiect DIY o modalitate de construire a unui gard din lemn.

Sunt interesat de o oferta pentru scandura de fag si una similara pe stejar. Urmeaza sa executam un gard la casa de 1metri liniari cu 2m inaltime.


Scandura pentru gard prelucrata (rinndeluita si finisata) cu un capat semirotund. Gardul va fi facut din lemn : sipca la m inaltime si 10cm latime, distanta dintre stalpi m. Am facut un gard asta vara din dulapi de brad taiati la latime de cm.


Am un gard de 80ml cu inaltimea de 2m facut din lemn de brad care a stat la . In cele mai multe cazuri un gard are are nevoie si de fundatie, iar de aceea este tratat. Ca sa nu ocup din carosabil am lasat 2m loc de parcare intre drum si gard . La m inaltimea gardului si 245m perimetrul ai . Asiguram transport contra cost sau gratis in functie de comanda si distanta in urmatoarele zone: Bucuresti, .