miercuri, 28 ianuarie 2015

Tapet imitatie piatra 3d

Tapete cu modele realiste, imitatii de piatra, lemn, beton, caramida, lambriu, piele sau blana. In ciuda faptului ca sunt numite imitatii aceste modele de tapet dau . Tapet cărămidă – piatră – lemn, modele disponibile pe stoc la Tapetcenter.

Tapet imitatie caramida, crem-bej, cu sclipici auriu fin, texturat, lavabil,…. La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria TAPET. Mai mult, un zid de cărămidă sau cu o textură care imită piatra,.


Tapet cu aspect de piatra sau caramida pentru un ambient special.

Modelele de tapet sunt lavabile si superlavabile, fiind usor de curatat. Unele modele au si aspect 3 astfel ca sunt un inlocuitor accesibil si estetic al pietrei naturale. Colectie de tapet 3D ideal pentru dormitor, camera de zi, bucatarie si baie, dar. Tapet, imitatie placare cu calcar scapitat. Tapet rezistent,vlis,super-lavabil potrivit pentru amenajari de bucatarii si holuri etc. Avem peste 1produse in categoria Tapet, fototapet cu preturi de la 17.


Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Panourile decorative 3D se numara printre cele mai recente aparitii in aceasta.


Panourile care imita piatra naturala sau caramida sunt perfecte pentru.

StilnaturalModelimitatie zid piatra cioplitaCuloribej. MyKids Decoratiune 3D Pentru Camera Copii Mykids Winnie The Pooh . Tapet floral maro si auriu pe fundal alb DZ6167R.


TAPET MEDALION CAP DE LEU NEGRU PE FOND ALB. TAPET SIDEFAT DUNGI NEGRU CU MODEL AURIU. Tapet Decorativ imitatie Piatra Naturala 1ron rola.


Tapetul 3D cu siguranta va produce o schimbare vizibila in incapere, dar nu. Tapet imitatie de caramida 99622 produs din gama Tapet. Tapet cu spuma de vinil imitatie de caramida, este un element spectaculos de amenajare, care . Tapetul poate imita perfect cărămida și piatra naturală, iar efectul este similar cu al unor pereți veritabili realizați din cărămida și piatră . Cumpara Tapet piatra sau caramida veche, rola de mp online de la eMAG la.


Tip adeziv: Vlies Tapet cu imitatie de caramida veche maro.