vineri, 30 ianuarie 2015

Aragaz zanussi instructiuni de folosire

Descărcaţi un manual de utilizare a produsului Electrolux. Dacă aparatul este deteriorat, nu îl instalaţi sau utilizaţi.


Respectaţi instrucţiunile de instalare furni- zate împreună cu aparatul.

Păstraţi întotdeauna instrucţiunile împreună. Următoarele simboluri Vă vor ghida dea lungul lecturării instrucţiunilor de utilizare. Dacă vindeţi sau cedaţi aparatul altei persoane, predaţi şi instrucţiunile de folosire.


Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere.

Manual de utilizare aragaz Zanussi ZCG61211WA. Manual de utilizare pentru aragazul Zanussi ZCG55JGW in limba romana. Acest aragaz este unul care functioneaza pe gaz care are in dotare arzatoare.


Manual de utilizare cuptor incorporabil Zanussi ZOB442X Pret actualizat Zanussi ZOB442X. Lastmanuals va ajuta sa descarcati ghidul de folosire ZANUSSI ZC540S.


Manual de abstract: manual de utilizare ZANUSSI ZC540S. Inainte de a utiliza aparatul, cititi cu atentie acest manual de utilizare. Nu lasati aragazul nesupravegheat atunci cand frigeti alimente.

ZANUSSI ZC5040ACS în manualul de utilizare. Instructiuni detailate de folosire se afla la Ghidul Consumatorului. Pana acum imi plac modele de la arctic si un zanussi. Ii zic sotului razand: uite ca si aragazele au instructiuni de folosire :lol: .