vineri, 23 ianuarie 2015

Corpuri cu viata si corpuri fara viata

Corpurile cu fiata: fiinte vii, cum ar fi : omul, soarecele, plantele, etc. Fara viata:obiecte(masa,scaun,tabla,etc). Daca mai vrei , si eu iti multumesc foarte mult.


Forma,culoarea şi dimensiunea corpurilor; Corpuri cu viaţă şi corpuri fără viaţă . Fisa de lucru contine cateva exercitii de consolidare a cunostintelor despre corpurile cu viata si fara viata. Cu acest suport imagistic, lectia de stiinte va fi mai atractiva si mai accesibila. Toate corpurile cu viaţă si fără viaţă (solide, lichide, gazoase).


CARACTERISTICI ŞI PROPRIETĂTI ALE CORPURILOR. Aria curriculară: Matematică şi ştiinţe ale naturii. Subiectul lecţiei: Corpuri cu viaţă şi fără viaţă. CORPURI CU VIAŢĂ ŞI CORPURI CARE NU AU VIAŢĂ. Ce par a avea în comun corpurile de mai jos?


Să indice asemănări şi deosebiri dintre corpuri pe baza unor observaţii proprii. CORPURI CU VIATACORPURI CU VIATA CORPURI FARA VIATACORPURI.


Omul are nevoie si deOmul are nevoie si de corpuri cu viata si . Stabileşte care dintre afirmaţiile de mai jos sunt adevărate(A) şi care sunt. Plantele nu sunt corpuri cu viaţă fiindcă nu se deplasează.


Corpuri fără viaţă nu se dezvoltă,nu se hrănesc, nu se înmulţesc, nu respiră. Casa in care locuiti ar trebui sa reflecte stilul dvs personal, modul de viata si atitudinea dvs.


Care din imaginile de mai jos reprezinta corpuri cu viata si care corpuri fara viata?