joi, 27 iunie 2013

Tapet personalizat pret

Principala caracteristica a tapetului personalizat este ca nu iti impune nici o limita in alegerea designului. Fototapet personalizat la orice dimensiune.


Solicita o cotatie de pret pentru Fototapet Personalizat.

Tapet personalizat, texturat, semi-lavabil, autoadeziv sau standard. Imprimate cu cerneala pigment, pentru stabilitate in timp.


Solutia pentru orice imprimare exigenta, . Folosim mai multe tipuri de tapet cu diverse texturi si densitati de material.

Fototapet-ul decorativ personalizat este un tapet de inalta calitate cu textura asemanatoare tapetului din comert care se imprima la o calitate fotografica. Pentru a evalua pretul pentru tapet personalizat functie de suprafata, va rugam sa utilizati calculatorul de preturi de mai jos. Tapetul decorativ personalizat oferit de noi este unul revolutionar care te ajuta sa te.


SC Foxx Color SRL Preturile sunt valabile si actualizate . Suprafata, 5-mp, 21-4 41-5 51-10 10 200. Pret RON, 10 9 8 8 8 Cere oferta.


Fototapetul sau tapet personalizat (imprimat) reprezinta ultimul trend in decorarea si amenajarea spatiilor comerciale, de birouri sau rezidentiale. Se numește fototapet personalizat pentru simplul fapt că tu ești cel care își alege.


Foto-tapetul sau tapetul personalizat (imprimat) reprezinta ultimul trend in.

Tapetul personalizat se foloseste pentru a schimba infatisarea unei camere dupa bunul plac. Tapet personalizat de la prestatori servicii, producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Comanda fototapetul personalizat Zi cu soare si schimba atmosfera din casa ta cu un peisaj de toamna insorita si . Tapet personalizat: imagini digitale, fototapet, tapet imagini - preturi mici furnizor distribuitor Sonerg tapet personalizat, tapet digital, tapet cu imagini, fototapet, . Tapet personalizat Iaşi Royal Print vă oferă tapet personalizat Iaşi pentru acasă:.


Tapet personalizat Iaşi: diferite forme si culori, la cele mai mici preţuri. Servicii de Print Tapet Foto - Tapet Personalizat si Montaj - Pret Avantajos, Livrare rapida!