luni, 17 iunie 2013

Cleste indoit teava cupru

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Indoit teava: masina hidraulica indoit tevi, produs nou, cu garantie.

Alege din oferte pentru dispozitiv indoit teava cupru. Dispozitiv indoit teava cupru - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Acest dispozitiv se utilizeaza pentru indoitul tevilor de cupru cu diametru de mm si mm.

Dispozitiv de indoit TUBE BENDER Maxi 12-15-18-22mm 40463la cel mai bun pret acum la Dedeman. Forță de îndoire 10T Pat din fontă buc Unghi maxim indoire 90° Dimensiuni (mm): 22mm . DISPOZITIV DE INDOIT STANDARD PTR TEVI CUPRU D. Scule si dispozitive pt imbinarea tevi si racorduri din cupru. Cumpara Dispozitiv pentru indoit tevi Topex, cupru si aluminiu, 15-22mm online de la eMAG la pret avantajos.


Aparat de indoit teava de la importatori, distribuitori, producatori directi. Aparat de indoit teava Avem produse in aceasta categorie. Dispozitiv de taiat teava cupru 3-35mm Cod: GBE03086.


Dispozitiv manual indoit teava cupru 251MINIBEND 6-8-mm Rothenberger. Pentru îndoirea exactă până la 180° a țevilor fabricate din cupru moale, alamă, aluminiu și oțel de precizie . Dispozitiv Rothenberger de indoit teava de cupru de mm. Masini si dispozitive de indoit teava de otel, cupru Rothenberger ,aparat indoit teava, aparat indoit teava cupru, dispozitiv indoit tevi, dispozitiv .