marți, 11 iunie 2013

Idei decoratiuni din hartie

Rolele de hartie igienica sunt acele obiecte pe care le folosim in fiecare zi. In loc sa le arunci, le poti refolosi pentru a crea decoratiuni creative . Daca iti plac decoratiunule handmade, iti prezentam idei de decoratiuni interioare realizate din hartie vintage.

Inspira-te din aceste decoratiuni pentru pereti la indemana oricui, care vor da un aer nou casei tale. De ce sa arunci tuburile de carton de la hartia igienica?


Vedem cateva decoratiuni din hartie creponata, care sa va inspire, in cele ce urmeaza, selectand doar o parte dintre numeroasele idei . Găsește și salvează idei despre Decoraţiuni pe Pinterest, catalogul cu idei al întregii lumi.

Vezi mai multe despre Hookahs, Exklusive Geschenke și Idei. Găsește și salvează idei despre Flori Din Hârtie pe Pinterest, catalogul cu idei al.


Cum să decorezi locuința cu flori din hârtie. Vezi cum au fost încorporate armonios cele mai neobișnuite idei de.


Decupează din hârtie colorată mai multe inimi, lipește-le pe un fir de . Creeaza impreuna cu copii un brad de Craciun din tuburile de carton ramase de la hartia igienica sau de la prosoapele de hartie pentru . Idei de lucru acasa sau la gradinita cu prescolari sau scolari mici, folosind. Decoratiuni de Craciun din polistiren: ornamente pentru pom, rama de tablou, sanie cu.