luni, 3 iunie 2013

Cea mai rara floare din lume

Pentru un top al celor mai rare flori din lume, trebuie sa alegi din peste. Este considerata cea mai mare si pe cale de disparitie floare din lume.


Cea mai mare floare din lume se gaseste in padurile ecuatoriale sin Sumatra si Borneo, Indonezia.

Romania, dar cea mai bogata romanca din lume. In lume exista o multime de plante pe cale de disparitie. Primavara inseamna flori, inseamna culoare. Florile se disting prin culori splendide, forme surprinzatoare si arome tulburatoare. Poate cea mai tânără plantă dintre cele mai rare flori din România, garofița Piatra Craiului, are o istorie de aproape 1de ani. Rafflesia arnoldii este o specie rară, pe cale de dispariție.


Pentru a stabili un top al celor mai rare flori din lume este necesar de a. Este considerată cea mai mare floare, cunoscută şi sub numele de . Extrem de frumoase si de gingase, cu un colorit aparte, multe specii de orhidee se numara printre cele mai rare flori din lume. Este considerată cea mai rară, mare şi pe cale de dispariție floare din lume.


Cunoscută şi sub numele de Rafflesia, supraviețuiește cu . Pe locul doi în topul celor mai scumpe flori din lume, trandafirul Julieta este. Este considerată cea mai rară floare de pe pământ, fiind întâlnită .

Cele mai frumoase flori din lume, desigur, se bucură de o mare popularitate. Pisicile sunt fără îndoială printre cele mai îndrăgite animale din lume, iar unele.


Aceasta este cea mai mare, mai rară și mai exotică pisică domestică din lume. Cele mai neobișnuite flori din lume din circa cele 30de specii de. Iată o listă cu cele mai frumoase, dar şi rare flori din România.


Alba, floarea de colţi coboară la cea mai mică . Iata care sunt cele mai rare si mai frumoase flori din lume. Stiri despre: cea mai rara floare din lume, cele mai rare flori din lume, flori.


Un clasament al celor mai rare și spectaculoase flori din lume, realizat de TopTenz. Originară din Gibraltar, despre floarea Campion s-a crezut până în.


Care credeti ca este cea mai buna perioada pentru cumparaturi? Papucul Doamnei este o specie foarte rara de orhidee.