luni, 3 iunie 2013

Planta zebra ingrijire

Planta zebra (Aphelandra squarrosa): Ingrijire, Inmultire, Intretinere, Udare, Fertilizare, Boli si Daunatori, POZE. Planta-zebră trebuie cultivată într-un loc luminos, departe însă de razele directe ale soarelui.


Stiri si informatii despre ingrijire planta zebra.

Informatii, articole, poze si video despre ingrijire planta zebra. Dacă doriţi o plantă decorativ-exotică, o alegere potrivită este Aphelandra (în termeni ştiinţifici) sau planta-zebră (în termeni populari). Ingrijire : Nu rezista la frig, deci iarna este obligatoriu sa fie tinuta in casa sau in .

Aphelandra este un arbust cu frunze ovale-ascutite la varf, colorate in verde intens si cu nervuri proieminente deschise la culoare, inflorind . Floarea zebra este o planta perena, care se inmulteste primavara prin butasi de varf. Etichete:flori, flori de apartament, ingrijire, plante, plante de interior.


Aphelandra squarrosa - Plantă-zebră (Cocean strălucitor) Proveniență:.

Now, lets talk to Mark Viette in the green house and learn about growing those flashy Zebra Plants. Aphelandra squarrosa sau planta zebra este una dintre cele mai apreciate specii ale . Caltunasul, condurul-doamnei sau nemtoaica este o planta decorativa. Rezistenta sa si modul usor de ingrijire face din zebra australiana o pasare.


Pun lastari in apa iar ghiveciul cu ce ramane din planta, este asezat la racoare si intuneric. Origine: Coada soricelului este o planta originara din Europa, Vestul Asiei, Nordul. Planta zebra (Aphelandra squarrosa): ingrijire, inmultire. Origine: Genul Papaver cuprinde peste 1de specii de plante originare din. Cumpar guppy,molly,xipho,neoni,zebre si platy in Bucuresti.


Denumire uzuala: Afelandra, planta zebra. Ingrijire: Este indicata transplantarea in fiecare primavera. Plante de interior, Aphelandra, Este planta cu vegetatie continua si inflorire numai in perioada de toamna.


INGRIJIRE: Este indicata transplantarea in fiecare primavera.