joi, 27 iunie 2013

Panou led programabil

Reclamele cu LED programabile sunt usor de montat si intretinut, cu un consum mic de energie si se pot configura si fabrica pe dimensiunea . Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Vindem si instalam Panouri LED de INTERIOR sau EXTERIOR Daca doriti casetarea acestora din aluminiu cu fata plexiglass transparent ca in pozele din anunt .

Cumpara Panou reclama LED programabil, x 16cm, rosu, de exterior online de la eMAG la pret avantajos. Panou reclama LED programabil prin calculator (soft programare inclus). Culoare afisaj :ALB Pentru utilizare in exteriorul cladirilor Afisare pe unul, doua, trei .

Culoare afisaj: ALB Pentru utilizare in interiorul cladirilor Afisare pe unul, doua, trei . Panou LED , programabil, x 16cm, alb, verde - Panou LED programabil prin calculator(soft programare inclus). Afisaj cu LED-uri programabil de la PC, afisare mesaje, ora, data, temperatura. Afisaje LE Ecrane LE Reclame Luminoase. Aplicati ideile dumneavoastra in reclame cu led folosind panourile Pled.


Panou LED programabil prin calculator(soft programare inclus). Pentru utilizare in interiorul cladirilor, Afisare pe unul sau doua randuri, . Ne folosim de cea mai noua tehnologie a momentului si incercam sa realizam panouri cu afisaj LED la orice dimensiuni, forme sau culori, fiecare produs . Un produs inovativ pe piata dedicata publicitatii outdoor este panoul cu afisaj LE o ustensila tot mai prezenta in jurul nostru care nu face nimic altceva decat .

Panou info programabil leduri rosii 70xcm pentru exterior. Dimensiuni: 70xcm Greutate: cca Kg Culoare carcasa: negru Culuaore ecran: alb Material: . Photo Title 1; Photo Title 2; Photo Title 3; Photo Title 4; Photo Title 5; Photo . Functii: - alimentare 220V - mesaje customizabile ( marime font , viteza , model font , schimbare efecte ) - Conectare serial . Realizam la comanda panouri de orice dimensiune cu 1-randuri de text.