joi, 20 iunie 2013

Ghirlande cu flori din hartie colorata

Cum să confecționezi un buchet de flori din hârtie colorată. Lasati-va imaginatia sa zboare liber cu aceste decoratiuni din hartie creponata.


Decoratiuni din hartie creponata – flori superbe in felurite chipuri.

N-am mai poposit aici de ceva vreme să vă povestesc ce lucruri creative am mai făcut, de fapt ultimele luni am cam lipsit, e adevărat, dar nici . Ghirlande decorative pentru Craciun: clopotei, cu stele, ingeri si brazi – Decor de iarnă cu note. Ouă turnate din ipsos – Ou de Paşte decorat cu nisip colorat. Colaje de primăvară, flori îndoite din hârtie şi fluturi din evantaie – Albine şi flori .

Aici gasesti plicuri colorate, plicuri tip cutie, cutii pentru invitatii, cutii . Ghirlanda hawaiiana cu flori colorate si flori din hartie m lungime.

Si aceasta, la fel ca si ghirlanda cu narcise, a ajuns la scoala, pentru a decora clasa lui Raducu. Ghirlanda flori Hawai colorate deluxe, Ghirlanda flori Hawai colorate economic,. Hartie creponata ce poate fi folosita pentru realizarea de flori decorative. Flori de primăvara (zambile - hârtie creponată, lipici, foarfece, beţişor frigărui). Sunt modele de ghirlande utile pentru a impodobi clasa.


Sunt cateva modele de flori realizate din hartie creponata. Atât de fine și superbe pot fi aceste ghirlande din flori! Poti decora intrarea, o arcada, sau chiar fundalul din spatele mesei mirilor.


Invata sa faci din hartie colorata Ghirlande si coronite de Craciun! Cu ocazia zilei indragostitilor in stil romanesc, am facut o floare supercolorata si un inel si o . Dacă la început hârtia creponată era folosită la împachetarea cadourilor, astăzi utilizarea sa a fost extinsă la flori decorative, ghirlande şi alte .