marți, 11 iunie 2013

Pentru ce este bun ceaiul de sofran

Ceaiul de șofran suprimă greața și senzația de rău de dimineață. Ceaiul din sofran se foloseste de multa vreme pentru a trata depresia. Denumire stiintifica sofran: Crocus sativus.


Denumire populara sofran: brânduşă, şofran bun, şofran de grădină, şofran primăvăratec, şofran . Ceaiul din şofran nu este doar foarte bun la gust, dar chiar te poate face mai fericit într-o zi ploioasă. Este ca o mică ceaşcă de soare”, a scris . Sofranul a fost folosit înca din antichitate în tratamentul multor boli, iar oamenii de ştiinţă au demonstrat efectul lui terapeutic.

Sofranul bun iti va gadila nasul chiar si printr-o punga de plastic :) Ca sa mergi la sigur, cumpara. Ceai de ghimbir – proprietăţi digestive şi antistres dovedite! Denumire populară: şofran, brandusa, sofran bun, sofran de gradina, sofran primavaratec, sofran . Proprietăţile curative ale şofranului sunt menţionate in peste de maladii. Dintre ele, Alzheimer, cancerul de piele, depresia, sistemul imunitar . Consumul regulat de ceai de sofran este bun pentru inima.


Consumul de ceai de sofran este eficient în reducerea şi prevenirea ulcerului . Proprietatile uimitoare ale sofranului au fost descoperite de oamenii de stiinta in. De asemenea, este un bun stimulent digestiv, iar grecii il foloseau ca afrodisiac,.