luni, 3 iunie 2013

Certificat fiscal sector 4 acte necesare

Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. Autorizatie de demolare si proces verbal de receptie(de desfiintare);; Actul de identitate.


Eliberare certificat de atestare fiscala.

You are here: Acasă Diverse Documente necesare eliberare certificatului de atestare. ELIBERAREA CERTIFICATULUI DE ATESTARE FISCALĂ PENTRU . ELIBERAREA UNUI CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALA. ACTE NECESARE ELIBERARII CERTIFICATULUI DE ATESTARE FISCALA: .

Declararea proprietatilor mobile si imobile, impozite terenuri, case, masini pentru persoane fizice si juridice PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL SEDIUL . Actene necesare eliberarii certificatului sunt:. ANAF sector se inregistreaza cererea mai intai la inspectorul de la litera firmei, apoi. La alte sectoare din Bucuresti, se depune cererea direct la o persoana.


Durata minima pentru eliberarea certificatelor fiscale este de zile lucratoare, si au . Sinteză legislativă: Cele mai importante acte normative publicate în. Obtinerea certificatului de atestare fiscala este reglementata de Ordinul MFP nr.