vineri, 21 iunie 2013

Robot calcat camasi

Noua masina de calcat si aranjat rufe, dezvoltata de compania. Robotul e capabil sa faca fata tricourilor, bluzelor si chiar camasilor, nu si . Acum aveti avantajul sa folositi noua masina de calcat pe o.

Nici o alta masina de calcat nu poate face mai mult. De exemplu, o camasa, uscata si calcata costa euro (aproximativ bani).


Gospodinele ar trebui să-și ia gândul de la călcat și împăturit rufele.

Alte Produse Electrocasnice Produse Asemanatoare cu: Vand robot automat de calcat camasi SIEMENS - PRET incepand de la 1Lei. Siemens TJ105Dressman este o inovatie de ultima generatie care revolutioneaza calcatul hainelor.


Un robot a reușit să rezolve cubul lui Rubik într-un timp record . Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume a lansat ieri, in Romania, primul robot care calca singur camasi. Oferte produse si servicii: robot de calcat camasi. Producatori, distribuitori, furnizori - Robot automat de calcat camasi.


Siemens TJ10001(robot automat de calcat camasi)-TJ 10001. Producator: Siemens Talpa:Titaniu, Alte informatii:programe de netezire pentru camasi din vascoza, matase, bumbac, in etc.

Siemens TJ10500(robot automat de calcat camasi) Comentarii, preturi. Camasi, sacouri, pantaloni, bluze, jachete, totul devine uscat si calcat in cel mai scurt timp! De acum puteti sa va ocupati de alte lucruri mai importante in timp ce . Marginea mesei de calcat este ideala pentru calcarea umerilor camasilor, sistem Comfort zone.


Husa mesei este confectionata din aramida, . Detalii robot automat de calcat derssman tj10500. Siemens Electrocasnice lanseaza Dressman, primul robot automat care calca singur camasile Siemens a lansat pe piata din Romania . Articolele vestimentare trebuie sa fie umede casi in urma centrifugarii. Pe el se asaza camasa umeda (scoasa din uscatorul masinii de spalat), se selecteaza tipul de tesatura si, .