miercuri, 5 iunie 2013

Draperii sufragerie

Pentru sufragerie, cuvantul cheie este eleganta. In functie de stilul de amenajare al camerei, poti alege dintr-o multitudine de modele de perdele si draperii . O perdea sau un set de draperii bine alese vor imbraca frumos fereastra si in acelasi timp vor pune in.

Resitex ~ Colectie de perdele pentru sufragerie, perdele organza, perdele cu bride,. Pentru o schimbare in locuinta alege din cele de modele de perdele si draperii pentru sufragerii sau dormitoare, care vor schimba cu totul . Modele clasice si moderne de perdele si draperii din poliester, voal, matase, bumbac living, perdele draperii dormitor, bucatarii. Colectiile de perdele si draperii sunt concepte ale celor mai renumiti designeri care au armonizat culoarea cu tesatura, intr-o varietate .

Texturile matasoase pentru perdele si draperii sunt ideale pentru atmosfera placuta in living sau dormitor. Colectia de perdele, draperii, cuprinde 7modele . Combinații de rulouri sau storuri romane cu perdele și draperii.


Foto Artistic Designs for Living, Tineke Triggs. Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem perdele si draperii pentru locuinta noastra este culoarea si stilul .