luni, 17 iunie 2013

Canapea si fotolii roma

Canapele extensibile de sau locuri construite din lemn masiv de fag. Canapea extensibila cu saltea relaxa, fotoliu si sezlong. O canapea inspiratã din designul clasic nordic.

Canapea si fotolii Roma, clasice si elegante, ofera sufrageriei dumneavoastra o nota suplimentara de eleganta si rafinament. Canapele extensibile Roma II - pastreaza confortul dat de stilul clasic si risca. Canapele si fotolii Canapele extensibile Canapele extensibile Roma II.


Postat in Canapele fixe, Canapele si fotolii.

HOL ROMA Confortul acestor canapele este asigurat de pernele de sezut si spatar din poliuretan cu densitate medie, care sunt si dehusabile integral. Magazinul de mobila Rom Confort va ofera o larga varietate de canapele si fotolii. Dimensiuni Canapea: Lungime locuri: 1cm Lungime 3. Set Canapea Roma :canapea locuri extensibila,doua fotolii Structura :lemn masiv.


Canapea de locuri Roma este o canapea extensibila si functionala, realizata pe structura de lemn . Comanda online sau vino si testeaza in Showroom Canapele piele naturala. ROMA in orice configuratie: canapea cu doua sau trei locuri, fotolii sau . Canapea si fotolii Dalia-Roma - Dalia-Roma: gama in stil rustic-elegant, compusa din: canapele de si locuri fixe sau extensibile, fotoliu, balansoar, masuta.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SETURI CANAPELE SI FOTOLII.

Preturi pentru SETURI CANAPELE SI FOTOLII de la 1832 . Model de canapea Corsica extensibila, cu fotolii extensibile, clasice din lemn. Execută canapele şi fotolii tapiţate cu stofă, piele ecologică în culori şi. Descopera o canapea extensibila,extrem de functionala, cu lada pt . Finisaj alb si tapiterie cu model inflorat -canapea Roma, produsa de Mobila Dalin, fixă locuri, pret 10lei si balansoar Roma pret 8lei la .