luni, 3 iunie 2013

Paturi pufoase cocolino

PATURA pufoasa cocolino 1+Gratis la: 79. Lenjeriile de pat COCOLINO sunt bestsellerul anotimpului rece.

Datorita materialului gros si pufos ca al unui ursulet de plus, care . Camera copilului Textile-Accesorii camera. Lenjerie pufoasa COCOLINO pentru pat dublu.

Compozitie material: microfibra plusata foarte fina. Pachetul contine: - cearceaf pilota 200x2cm ± 10cm. PATURA COCOLINO Dimensiuni 2X 2cm Compozitie: Cocolino (moale si pufoasa) Produs in mai multe variante de culori pentru a se asorta perfect cu . Lenjeriile de pat pufoase COCOLINO sunt visul oricarei persoane.


LEI Pentru un somn confortabil si odihnitor alege patura cocolino! Patura cocolino este confectionata dintr-un material pufos si moale la atingere.


Paturile cocolino au un material foarte catifelat si usor , ofera un confort sporit in special daca iti doresti un material foarte pufos si placut la . Vezi gama noastră de pături de diferite dimensiuni, culori și modele. Patura pufoasa Cocolino XXL Patura cocolino cu o textura pufoasa si catifelata o poti folosi atat pentru decor cat si pentru a te incalzi in zilele. Patura Cocolino este mai calduroasa si pufoasa decat o pilota.


Ideala pentru din cele anotimpuri, poate inlocui cu succes cearsaful clasic de pat. Lenjerii de pat piese Lenjerii Pufoase Cocolino.