vineri, 14 iunie 2013

Paturi inteligente

Iata opt modele de paturi inteligente pentru dormitoare mici astfel incat spatiul sa devina aliatul vostru pentru un confort sporit. Paturi Rabatabile pe Perete: Mobilier dormitor cu pat rabatabil si canapea in orasul Bacau. Dormitoare Inteligente: Mobilier dormitor din pal melaminat, .

Pat dublu cu birou si biblioteca incluse. Un loc aparte printre aceste soluţii îl au paturile inteligente, adică acele paturi care mai au şi nişte funcţii suplimentare, prima dintre ele fiind economia de spaţiu. Cat crezi tu ca ar rezista un astfel de pat la arhi?


Pat rabatabil : Avem mai multe modele de paturi rabatabile la comanda.

Investeste-ti banii inteligent in mobila inteligenta.

Un pat nepotrivit te poate scoate ''din circuit'' si cum mare parte din viata ne-o petrecem dormin poate ar trebui sa acordam mai multa . Un pat super-inteligent care poate spune parintilor daca copiii lor au beneficiat sau nu de un somn de calitate a fost lansat de curand in Statele . Levita magnetic pat realizat de arhitectul olandez Janjaap Ruijssenaars este un rezultat de şase ani de cercetare. Va prezentam, in urmatorul articol, modele de paturi pentru spatii mici.


Vesnica provocare in amenajarea spatiilor mici este aceea de a gasi modalitati inteligente de utilare, care sa asigure confortul necesar . Canapea Tempo aduce eleganță, pat confortabil spațios pe timp de noapte va ajuta într-un somn dulce. Mă căiesc: în ”Grădina inteligentă” am descris răzoarele inteligente mai. In categoria de canapele inteligente multifunctionale sunt canapele care se transforma in mod spectaculos si practic in paturi, transformarea din canapea in pat . De aceea mulţi designeri şi arhitecţi se concentrează pe .